Hoppa till innehåll

Om oss – din Trafikskola Online

Körkortspoolen är din trafikskola online, som du har letat efter för att göra vägen till att ta körkort snabbare och lättare.

Här blandar vi beskrivande texter fokuserade på olika körkortsmoment tillsammans med videos. YouTube är fullt med videos som ämnar hjälpa dig ta körkort. Däremot kan det vara svårt att veta vart man ska börja, och vilka filmer som är värda att kolla på. På Körkortspoolen, din trafikskola online, strukturerar vi upplevelsen för att göra det enkelt att följa en röd tråd från start till mål. Med dagens online-resurser blir det enklare och enklare att ta körkort – ett billigt, snabbt körkort.

Ser man till studieteknik kan inlärningen förenklas genom att vara väl förberedd inför lärarledda moment. Genom att exempelvis läsa artikeln för hur du intar en korrekt körställning, och sedan komplettera med relevant video-material kan du spara mycket tid i körskolan.

Vad är en Trafikskola Online?

Konceptet bakom en trafikskola online liknar väldigt mycket den traditionella trafikskolan. Precis som din traditionella körskola, strukturerar vi en läroplan du kan följa för att ta körkort snabbt och enkelt. Den stora skillnaden är att vi ger dig möjligheten att sitta hemifrån och lära dig de olika körmomenten online med hjälp av videos skapade av trafikskolepedagoger/trafikskolor.

Ta körkort snabbt och billigt

Ett gratis körkort är i princip omöjligt, då där är obligatoriska moment som du inte kan göra online. Däremot kan din trafikskola online dra ner på kostnaderna genom att minska tiden du behöver lägga i trafikskolan. Vårt tips till dig är att gå genom moment för moment, läs våra artiklar och kolla på det relevanta videomaterialet i artiklarna. När du känner att du har koll på de viktiga delarna i ett körmoment, gå vidare och träna i praktiken. Med rätt anvisningar bör du kunna köra mer hemma med din handledare och sedan vara väl förberedd och i princip bara pricka av momentet med din trafikskolelärare. När du känner dig redo, låt din trafikskolelärare pricka av momentet så att hen kan bekräfta att du inte missat något.

Lycka till med körkortet!

Din trafikskola online
Körkortsportalen som gör vägen till körkortet enklare – din trafikskola online